Linda. Actie 360LIMITED.
360Limited.

Van € 2.195,- (adviesprijs)
vóór € 1.645,-

Deze elektrische fiets is door zijn moderne en stoere uitstraling een van de meest geliefde E-
bikes van dit moment. Dankzij de fluisterstille motor, juiste wendbaarheid en goede prijs is de
360LIMITED geschikt voor zowel stedelijk gebruik, als voor lange afstanden.

Verkrijgbaar in: mat zwart én taupe/bruin

Zo licht als een veertje
De 360LIMITED is voorzien van het sterkste aluminium frame. Het zadel en de handvatten zijn gemaakt van 100% echt leer. Door het aluminium frame en de leren afwerking voelt de fiets stevig, maar fietst heerlijk licht. Dit maakt de 360LIMITED een erg comfortabele en lichte fiets.

De accu met een lange adem
De Lithium-ion accu van de 360LIMITED is te vinden onder de bagagedrager en is eenvoudig uit te nemen. Dankzij het lage accuverbruik kunt u tussen de 90 en 110 kilometer fietsen voordat de accu op raakt.

Veilig de weg op
Uw veiligheid wordt gegarandeerd met een elektrische fiets van 360LIMITED. De banden en trappers van de 360LIMITED zijn voorzien van reflecterend materiaal. Het achterlicht werkt op de accu en hoeft u niet te voorzien van batterijen. Het voorlicht draait wel op batterijen en worden er standaard bijgeleverd. De fiets is beveiligd met een AXA slot waardoor niemand met uw fiets er vandoor kan gaan.

Comfortabel en aangenaam fietsen
Comfortabel op uw elektrische fiets zitten is uiteraard van het grootste belang. Daarom heeft de 360LIMITED een dubbele voorvorkvering, zadelvering en de juiste breedte van de bandenmaat. Hierdoor heeft u niet eens last van de meest vervelende bobbel. Fietsen is nog nooit zo aangenaam geweest.

Elektrische Motor met Power
De 360LIMITED is uitgerust met de 250w BAFANG-motor. Deze motor staat bekend als betrouwbaar en wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt op elektrische fietsen. De motor is geschikt voor lange afstanden, maar ook voor recreatieve ritten. Tegenwind wordt een lachertje met de BAFANG-motor die snelheden kan behalen van wel 25 km/u.

Geen weg is te gek
Duurzaamheid is belangrijk. Daarom beschikt de 360LIMITED over de beste onderdelen die het minst snel slijten. Omdat deze elektrische fiets de sterkste onderdelen in zijn klasse heeft, kunt u gemakkelijk over verschillende terreinen fietsen. Zo is een heuvelgebied een fluitje van een cent!

All-in Digital Display
Dankzij het digitale display voor op uw fiets bent u altijd op de hoogte van uw snelheid, de acculading, het aantal gereden kilometers en de actieradius. Ook wordt er informatie over de motor, accu en de verlichting gegeven. Het digitale display heeft een LCD scherm waardoor alle gegevens ook prima zichtbaar zijn in het donker.

Kopen of leasen hebben beide verschillende voordelen. Hieronder een vergelijk op basis van de 360Limited E-bike Consumenten Advies Prijs van 1.645. Bij dit voorbeeld is uitgegaan van een leaseovereenkomst van 4 jaar. De leaseovereenkomst is inclusief de nodige services. Voor een goed vergelijk zijn daarom bij de aankoop van de fiets deze kosten over de periode van 4 jaar meegenomen. Een opsomming: thuisbezorgen en fiets klaar maken (€ 30,-), jaarlijks onderhoud (€ 400,- over de hele looptijd), vervanging en dekking bij diefstal en schade (€ 360,- over de hele looptijd), onderdelen (tussen € 200,- en € 400,- over de hele looptijd gemiddeld € 300,-), accugarantie (gemiddeld € 550,- daarvan nemen we in de berekening de helft mee zijnde € 275,-) en pech onderweg hulp (€ 50,- over de hele looptijd).

Let op! We hebben gemiddelde bedragen genomen, voordeel van lease is tevens dat je weet waar je aan toe bent per maand en altijd zorgeloos kunt fietsen. Maak je gebruik van de omruilmogelijkheid binnen onze leasevariant vanaf maand 37, dan zijn de totale kosten ruim lager bij lease dan bij koop (zie tabel).

Kortom:
Geen grote investering ineens
Zorgeloos fietsen
Mogelijkheid tot omruil na 36 maanden voor een fonkelnieuwe fiets
Wij hanteren geen BKR-toets of registratie

Consumenten Advies aanschaf prijs E-bike

€ 1.645

Totale extra kosten bij koop over 4 jaren

€ 1.415

Totaal kosten pakket bij koop

€ 3.060

Bedrag per maand bij leasetermijn over 48 maanden

€ 65

Totaal kosten pakket lease bij omruil na 36 maanden

€ 2.340

Totaal kosten pakket bij lease na 48 maanden

€ 3.120

! Bij de Linda actie is er bovendien een leasekorting van 50% gedurende eerste 3 maanden (voordeel ruim € 97,-)

Merk: 360LIMITED
Type: 360LIMITED 7sp
Framemaat: 51cm
Type versnellingen: Shimano Nexus 7
Materiaal: Aluminium
Type Motor: Borstelloze voorwielmotor
Merk Motor: 8-Fun
Vermogen Motor: 250W
Accu Type: Lithium-ion
Accu Spanning: 36V
Accu Capaciteit: 13Ah
Verbruiksvermogen: 481Wh
Actieradius: 90-110km
Accu Sensor: Aanwezig
Trap Sensor: Aanwezig
Display: Digitale display
Ondersteuning: 9 standen ondersteuning
Kettingkast: Gesloten
Slot: AXA slot
Rem Voorkant: V-brake
Rem Achterkant: Rollerbrake
Vering: Voorvork en zadelpenvering
Licht Voor: LED op batterij
Licht Achter: Via accu
Zadel: Sella Royal
Extra’s: Walk-assist, remlicht

Deze prachtige 360LIMITED is een kostbaar bezit en wilt u natuurlijk wel verzekeren tegen diefstal en beschadiging!

De Consumentenbond heeft de e-bike verzekering van Kingpolis in 2019 uitgeroepen tot Beste Koop! En met 24/7 Pechhulp binnen Europa. U kunt dit heel makkelijk zelf online regelen via fietspolis.eu