WIE ZIJN WIJ?

360BIKE adviseert sinds 2014, zowel de particuliere als zakelijke markt in de juiste keuze van de e-bike aanschaf, of het nu om lease, koop, of verhuur gaat. Wij bestaan uit een team van specialisten dat staat voor het ont-zorgen en bedenken van mobiliteitsoplossingen op het gebied van e-bikes en e-cars.

WAT DOEN WIJ?

360BIKE is een expert op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt en biedt excellente service, voor de allerbeste prijs. 360BIKE biedt naast koop, ook de mogelijkheid tot lease, inclusief 24/7 service, verzekering, volledig onderhoud en uitgebreide garantie.

VISIE 360BIKE

360Bike heeft de ambitie om innovatieve en complete oplossingen aan te bieden voor de Nederlandse en Belgische mobiliteitsbranche met inzet van elektrische fietsen en waar mogelijk, e-cars. Van begin tot eind, de hele cirkel rond, 360graden.

DUURZAAMHEID

Bedrijven ontdekken de voordelen van elektrische fietsen in combinatie met of in plaats van bedrijfsauto’s. Die ontwikkeling wordt ook door de overheid gesteund. Overal in het land verschijnen plannen voor fiets-snelwegen en veilige fietsroutes door de stad. In het algemeen is fietsen gezonder dan autorijden, en zeker beter voor het klimaat en het milieu. 360BIKE volgt derhalve nauwlettend de ontwikkelingen in de markt.

INNOVATIE

Met het innovatieprogramma van 360BIKE ‘Mobiliteit’ verkent 360BIKE de toekomst op het gebied van mobiliteit en technologie en investeert hier dan ook in. Mede daardoor adviseert 360BIKE overheden, bedrijven, kennisinstellingen en mobiliteits- en technologiebedrijven.

KWALITEIT

Onze klanten stellen hoge eisen aan hun product en de daarmee samenhangende service. Derhalve levert 360BIKE uitsluitend kwaliteit.

We communiceren op een speelse, inventieve maar ook professionele manier. De naam 360Bike sluit daarom aan bij de totale beleving van volledige verzorging van begin tot eind.